Η Επιστημονική Εταιρεία Χρηματοοικονομικής Μηχανικής και Τραπεζικής επεκτείνει τη διαδικτυακή παρουσία της

Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020 19:47
A- A A+

Του Δημήτρη Ζοπουνίδη*

Η Financial Engineering and Banking Society ( FEBS ) ιδρύθηκε το 2010 στην Ελλάδα, με στόχο να καθιερωθεί ως παγκόσμια ερευνητική εταιρεία που θα προωθήσει την ανταλλαγή ιδεών, ερευνητικών αποτελεσμάτων και εμπειριών μεταξύ ακαδημαϊκών και επαγγελματιών που εργάζονται σε όλους τους τομείς της Χρηματοοικονομικής Μηχανικής και των τραπεζών. Ως κύριο στόχο η Επιστημονική Εταιρεία έχει τη διάδοση της χρηματοοικονομικής μηχανικής, τη βελτίωση των τρεχουσών πρακτικών στον τραπεζικό κλάδο, την υποστήριξη των αποφάσεων καθώς και την εκμάθηση αντιμετώπισης των αυξανόμενων προκλήσεων και των ευκαιριών στις παγκόσμιες αγορές.

Η FEBS προσαρμόζεται όλο και περισσότερο στις ανάγκες της εποχής και αναπτύσσεται δυναμικά στον τομέα της Διαδικτυακής ( e-presence ). Η Επιστημονική Εταιρεία με έδρα τα Χανιά, οπού μετράει ήδη δέκα Εθνικά και εννέα Διεθνή συνέδρια με βραβεύσεις κορυφαίων επιστημόνων σε τομείς της Χρηματοοικονομικής Μηχανικής και Τραπεζικής,  διαθέτει δική της σύγχρονη ιστοσελίδα: https://www.febsociety.org/ και πλέον πρόσωπο σχεδόν σε κορυφαία κοινωνικά δίκτυα.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/financial-engineering-and-banking-society/

Facebook: https://www.facebook.com/febs2010/.

Ακύρωση φετινού Εθνικού Συνεδρίου και ελπίδες για το Διεθνές του 2021.

Το Δ.Σ. της Επιστημονικής Εταιρείας πήρε την απόφαση να ακυρώσει το φετινό συνέδριο για λόγους υγειονομικής ασφάλειας. Πιο συγκεκριμένα,

«Λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας και των συναφών δυσκολιών με τη διοργάνωση συνεδρίων στην Ελλάδα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Χρηματοοικονομικής Μηχανικής και Τραπεζικής αποφάσισε ότι το Εθνικό Συνέδριο της Εταιρείας δεν θα πραγματοποιηθεί το 2020.

Ελπίζουμε ότι η κατάσταση θα αρχίσει σταδιακά να βελτιώνεται, επιτρέποντας έτσι σε όλους να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Η Εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει τα σχέδια για το 10ο Διεθνές Συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Λιλ της Γαλλίας, τις 3-6 Ιουνίου 2021». Περισσότερες πληροφορίες στο:

https://www.febsociety.org/conferences/international-conferences/10th-international-conference/overview/

*Φοιτητής του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή