Επέστρεψε στις νίκες ο Ηρακλής

Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020 19:26
UPD:19:57
Eurokinissi Sports/EUROKINISSI
A- A A+

Ο Ηρακλής «πάτησε γκάζι» στην 4η περίοδο και κατάφερε να φύγει νικητής από το κλειστό της Νίκαιας απέναντι στον Ιωνικό με 77-67, στο δεύτυερο χρονικά ματς της 4ης ημέρας του πρωταθλήματος της Basket League.

Για τον «Γηραιό» ήταν η δεύτερη νίκη στην Α1 σε τρία ματς που έδωσε, μία εβδομάδα μετά την ήττα στο «Αλεξάνδρειο» από τον Άρη.

Η ομάδα της Νίκαιας απέτυχε να συνδυάσει με νίκη τον πρώτο της  αγώνα στην φυσική έδρα στο κλειστό «Ο Πλάτων» από τότε που επέστρεψε στην κορυφαία κατηγορία.

Ήταν μάλιστα η 4η συνεχόμενη σε ισάριθμα ματς κι από πολύ νωρίς οι «κυανόλευκοι» είναι αναγκασμένοι να παίζουν με την «πλάτη στον τοίχο». Μεσοβδόμαδα είχε παραιτηθεί και ο προπονητής τους, Στέργιος Κουφός (στον πάγκο βρέθηκαν οι Τσίκληρας και Μπατής) και σε συνδυασμό με την απουσία του τραυματία Τολιόπουλου δεν κατέστη δυνατό να κάνουν «σεφτέ» στο πρωτάθλημα.

Ο «Γηραιός» ευτύχησε να έχει σε εξαιρετική μέρα τον Σκάιλερ Μπόουλιν, ο οποίος μοίρασε 12 ασίστ, αλλά και τον Βασίλη Βεργίνη που πέτυχε 13 πόντους (3 τρίποντα) και κρίσιμα καλάθια στο δεύτερο μέρος. Πολύ καλός ήταν και ο Τσαϊρέλης, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στο χαμηλό ποστ, τελειώνοντας το ματς με 11 πόντους.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις