«Σεφτέ» στις νίκες ο Κολοσσός, πρεμιέρα... με το αριστερό για το Λαύριο

Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020 18:28
UPD:18:49
INTIME SPORTS/ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ ΧΑΡΗΣ
A- A A+

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Basket League πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου ο Κολοσσός με 77-62 επί του Λαυρίου, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η «αυλαία» της... κουτσουρεμένης λόγω κορωνοϊού 4ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ.

Μετά από δύο σερί ήττες στο ξεκίνημα (από το Περιστέρι και από το Μεσολόγγι) και αγωνιστική απραξία δύο εβδομάδων (αναβλήθηκε το ματς της 3ης αγωνιστικής με τον Ηρακλή) οι Ροδίτες πήραν αυτό που ήθελαν απέναντι στο... ταλαιπωρημένο Λαύριο, που έχει «χτυπηθεί» όσο λίγες ομάδες από πολλαπλά κρούσματα κορωνοϊού και μέχρι τώρα δεν είχε δώσει επίσημο ματς.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη παρ΄ όλα αυτά πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της, κατάφερε να μείνει στη διεκδίκηση του ματς μέχρι και την 3η περίοδο (59-54), αλλά στο τελευταίο 10λεπτο η έλλειψη ρυθμού ήταν εμφανέστατη με αποτέλεσμα οι παίκτες να...μείνουν από δυνάμεις και οι γηπεδούχοι να φτάσουν άνετα στη νίκη με επι μέρους σκορ 18-8.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Καντέρ με 23 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ οι 19 πόντοι του Ντέιβις δεν αρκούσαν για τους φιλοξενούμενους.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις