Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛΑΣ στο Πολυτεχνείο

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 15:45
UPD:16:43
Eurokinissi/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
A- A A+

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση της Αστυνομίας για την εκκένωση του Πολυτεχνείου από περίπου 50 άτομα που κάνουν κατάληψη στον χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής μπήκαν στον προαύλιο χώρο λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, με τη χρήση τροχού και προχώρησαν σε προσαγωγές ατόμων που βρίσκονται στο σημείο.

Τα άτομα αυτά, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, είναι περισσότερα από πενήντα και πρόκειται να οδηγηθούν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν αναπτυχθεί από νωρίς το πρωί  περιμετρικά του Πολυτεχνείου καθώς άτομα είχαν εισέλθει στον προαύλιο χώρο του ιδρύματος .

Εν τω μεταξύ πραγματοποιήθηκε επιχείρηση της ΕΛΑΣ και στην Πανεπιστημιούπολη , με τις αστυνομικές δυνάμεις να προχωρούν σε 24 προσαγωγές .

Νωρίτερα σήμερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, υπό τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη,  στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με την ηγεσία και τους αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για το θέμα που έχει προκύψει με τους εορτασμούς για την επέτειο του Πολυτεχνείου. 

Στα σχέδια της ΕΛ.ΑΣ είναι να αποκλειστεί ο χώρος του Πολυτεχνείου, ενώ σε χτεσινή σύσκεψη αποφασίστηκε να αναπτυχθούν περίπου 5.000 αστυνομικοί σε όλη την Αττική, να εμποδιστούν οι συγκεντρώσεις.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από το ΑΜΠΕ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή