Euroleague: Θέλει να «χτίσει» σερί ο Ολυμπιακός

Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020 10:14
UPD:10:24
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Με στόχο να πετύχει τη δεύτερη σερί νίκη του στην Euroleague, μετά το «διπλό» επί της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης την περασμένη Πέμπτη (5/11), ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (12/11, 21:00) στο ΣΕΦ την Άλμπα Βερολίνου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της regular season. 

Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ο τραυματίας, Άαρον Χάρισον, κάτι που σημαίνει ότι ένας εκ των Λαρεντζάκη, Χαραλαμπόπουλου και Κόνιαρη θα μείνει εκτός δωδεκάδας.

Ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη απέναντι στους Γερμανούς που πριν από 7 ημέρες γνώρισαν τη συντριβή στην έδρα τους από την Μπαρτσελόνα (67-93), ενώ μετά από 5 ματς που έχουν δώσει μετρούν μόλις μία νίκη (δύο αγώνες δεν έγιναν λόγω του κορωνοϊού).

«Σύμμαχος» της ελληνικής ομάδας στην αποψινή αναμέτρηση θα είναι και η καλή παράδοση που έχει απέναντι στους «πρωτευουσιάνους». Σε έξι ματς που έχουν προηγηθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες οι Πειραιώτες μετρούν 5 νίκες. 

Τη μοναδική ήττα τους γνώρισαν πέρυσι με 93-86 στο ντεμπούτο του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία) και Μίλος Κόλιενσιτς (Μαυροβούνιο).
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις