ΝΒΑ: Έτοιμο το σχέδιο επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020 23:19
UPD:23:24
USA TODAY Sports/Kyle Terada
A- A A+

Το σχέδιο επιστροφής των φιλάθλων στους αγώνες του ΝΒΑ ενόψει της νέας περιόδου είναι έτοιμο από την Λίγκα και, μάλιστα, οι 30 ομάδες που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα έχουν ενημερωθεί ήδη.

Όπως αναφέρει το «Athletic», οι φίλαθλοι που θα παρακολουθούν δια ζώσης κάποιον αγώνα θα πρέπει να κάθονται σε απόσταση 30 μέτρων από το παρκέ και να έχουν μαζί τους τα αποτελέσματα από αρνητικό τεστ κορωνοϊού, τα οποία θα πρέπει να έχουν γίνει 48 ώρες πριν το ματς, ή να έχουν υποβληθεί σε rapid test ανήμερα της αναμέτρησης.

Όσοι βρίσκονται στα γήπεδα δεν θα επιτρέπεται να έχουν μαζί τους φαγητό ή ποτά, ενώ για την περαιτέρω προστασία των παικτών και του προσωπικού, οι ομάδες θα πρέπει να έχουν εγκαταστήσει ένα πλεξιγκλάς πίσω από τους πάγκους.

Όσοι είναι άνω των 2 ετών θα πρέπει υποχρεωτικά να φορούν μάσκα, να ακολουθούν κοινωνικές αποστάσεις και να ελέγχουν τα συμπτώματά τους.

Τα κλειστά γήπεδα θα μπορούν να «γεμίζουν» με θεατές έως και το 50 τοις εκατό της χωρητικότητας τους, εφόσον όλοι είναι αρνητικοί. Αυτό το ποσοστό, βέβαια, μπορεί να αλλάζει ανά πολιτεία. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις