Χαλαρά το 2Χ2 η ΑΕΚ στο BCL

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020 21:29
UPD:21:34
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Η ΑΕΚ βρήκε αντίσταση για περίπου 15 λεπτά από την Τσμόκι Μινσκ στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Από τη στιγμή που βρήκε τα... πατήματά της η ελληνική ομάδα έκανε... περίπατο απέναντι στους Λευκορώσους και με το τελικό 95-69 έκανε το 2Χ2 στο ξεκίνημα του 3ου ομίλου του Basketball Champions League.

Η εξ αναβολής αναμέτρηση της πρεμιέρας εξελίχθηκε, όπως αναμενόταν, σε μία απλή υπόθεση για την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου όταν αποφάσισε να «σφίξει» την άμυνά της και να επιτεθεί με σωστές επιλογές.

Ιδιαίτερα στο πρώτο 10λεπτο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν ακόμη και με +7, αλλά πολύ γρήγορα η ΑΕΚ ανέκαμψε και πριν το κλείσιμο του πρώτου μέρους είχε φέρει το ματς στα μέτρα της, υποχρεώνοντας την Τσμόκι στην πρώτη της απώλεια.

Όπως έκανε και με το Περιστέρι το περασμένο Σάββατο έτσι και σήμερα ο Ματ Λοτζέσκι ήταν ο παίκτης που άλλαξε την εικόνα της Ένωσης προς το καλύτερο, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην άνετη επικράτηση της ομάδας του. Ο 35χρονος γκαρντ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 16 πόντους (3/5 τρίποντα), 1 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα σε 25:34.

 Οι 29 ασίστ της ΑΕΚ αποδεικνύουν τον πλουραλισμό που είχε στην επίθεση, αλλά το ματς κρίθηκε εν πολλοίς στην ευστοχία των γηπεδούχων έξω από τα 6.75μ (13/21 τρίποντα) απέναντι στην Τσμόκι των τριών εύστοχων σε εννέα προσπάθειες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις