ΗΠΑ-Δημοκρατικοί: Έκκληση από την Κορτέζ για ομοψυχία

«Μην είστε ανεύθυνοι» προειδοποίησε τους Δημοκρατικούς η Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ
Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020 22:09
UPD:22:11
REUTERS/POOL
A- A A+

Η Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ (ΑΟΚ), παραίνεσε τους Δημοκρατικούς να επιδείξουν ομοψυχία και να μην αλληλοκατηγορούνται για την σχετικά κακή απόδοση των Δημοκρατικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

«Είναι ανέυθυνο να το κάνουμε αυτό», δήλωσε η Κορτέζ, προειδοποιώντας πως η επίρριψη ευθυνών για την χαμηλή απόδοση στη Βουλή, θα μπορούσε να πυροδοτήσει και εσωκομματικές εντάσεις και μόνο να βλάψει το κόμμα μπορεί.

Η συζήτηση ήταν το κυρίαρχο θέμα μεταξύ των Δημοκρατικών που εμφανίστηκαν σε πολιτικές ομιλίες, ακόμη και όταν το κόμμα γιόρτασε τις προβολές ότι ο Τζο Μπάιντεν κέρδισε την προεδρία.

Ο βουλευτής Τζιμ Κλάιμπερν της Νότιας Καρολίνας, ο Νο. 3 Δημοκρατικός στο Σώμα, δήλωσε στο «Meet the Press» του NBC ότι φοβούνται για την ετικέτα του σοσιαλισμού και τη φράση «πάρτε τους πόρους από την αστυνομία» που κόστισε τους Δημοκρατικούς υποψηφίους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στην Πολιτεία του, αναφέροντας την αποτυχημένη εκστρατεία της Γερουσίας του Τζέιμι Χάρισον και την αποτυχημένη προσπάθεια επανεκλογής του βουλευτή Τζο Κάνινγχαμ

Ο γερουσιαστής Τζο Μάντσιν, κεντρώος, είπε στο CBS ότι ο Μπάιντεν έχασε στην πολιτεία του, την Δυτιική Βιρτζίνια, επειδή οι Δημοκρατικοί «δεν είχαν σωστό μήνυμα». Ο Μπάιντεν έχασε τη Δυτική Βιρτζίνια κατά σχεδόν 40 ποσοστιαίες μονάδες.

«Φοβήθηκαν από αυτόν τον σοσιαλισμό που ρίχτηκε εκεί έξω από ένα ριζοσπαστικό μέρος της λεγόμενης αριστεράς», δήλωσε ο Μάντσεν. «Αυτό ήχησε άσχημα, και δεν αντιπροσωπεύει το ποιοι είμαστε. Έχω αγωνιστεί εναντίον αυτού, όπως και ο Τζο Μπάιντεν».

Η Κορτέζ, εκ των προοδευτικών Δημοκρατικών και πολλά υποσχόμενων στο εγγύς μέλλον πολιτικών, εύκολα, είπε ότι οι Δημοκρατικοί θα έπρεπε να επικεντρωθούν σε εκστρατείες που είναι πιο ανθεκτικές στις Ρεπουμπλικανικές επιθέσεις, εν μέρει βελτιώνοντας αυτό που αποκαλούσε «πολύ αδύναμη» συσκευή ψηφιακής εκστρατείας.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από το Politico και το Fox News.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή