Vouliwatch: Διαδικτυακές εκδηλώσεις από τον φορέα που διαμορφώνει νέους νόμους την ΕΕ

Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2020 20:22
UPD:21:07
vouliwatch.gr/
A- A A+

Προσκλητήριο στους Έλληνες να συμμετάσχουν στην εβδομάδα διαδικτυακών εκδηλώσεων απευθύνει το Vouliwatch που είναι ο ελληνικός εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Πολιτών, μιας πρωτοβουλίας συμμετοχικής δημοκρατίας που βοηθάει τους πολίτες να συνδιαμορφώσουν την ευρωπαϊκή ατζέντα και νομοθεσία για περισσότερα από 10 χρόνια.

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν τις δικές τους ιδέες και να μοιραστούν τις απόψεις τοπυς  για να βελτιώσουμε την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών! 

Η Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών συμβάλλει στη διαμόρφωση της Ε.Ε., ζητώντας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να προτείνει νέους νόμους. Μόλις μια πρωτοβουλία συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο υπογραφές, η Επιτροπή θα αποφασίσει σε ποιες ενέργειες θα προβεί.

Κατά την διάρκεια των διαδικτυακλων εκδηλώσεων-από τις 16 έως τις 20 Νοεμβρίου- θεσμικοί εκπρόσωποι, μέλη της Κοινωνίας των Πολιτών και διοργανωτές περασμένων και τρεχουσών πρωτοβουλιών θα συναντηθούν για να συζητήσουν τα αποτελέσματα αυτής της μεταρρύθμισης, θα μοιραστούν εμπειρίες και θα απαντήσουν στις προκλήσεις που παρουσιάζονται στην παρούσα φάση, βοηθώντας να αποκτήσει μεγαλύτερη απήχηση το εγχείρημα.  

Για να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις της εβδομάδας της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Πολιτών, εγγραφείτε εδώ: https://europa.eu/!WX76cc

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή