ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Απαράδεκτοι Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο»

Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2020 14:15
UPD:14:21
Olympiacos FC/Facebook
A- A A+

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός τοποθετήθηκε με ανακοίνωση για το περιστατικό με τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών της σε πάρτι που έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, παρά τη γενική απαγόρευση που ισχύει στη χώρα.

Η πειραϊκή ομάδα καταδίκασε την παρουσία των παικτών, ονομάζοντας μάλιστα τους «δράστες» (Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο Φελίπε) και χαρακτηρίζοντας την ενέργειά τους απαράδεκτη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο πρόστιμο, που ο πειραϊκός σύλλογος θα διαθέσει ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. 

H ανακοίνωση :

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ. 

Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη.

Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις