Ισόπαλο το ντέρμπι στην Αγγλία

Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2020 20:38
UPD:20:43
Pool via REUTERS/SHAUN BOTTERILL
A- A A+

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το σούπερ ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Premier League, καθώς Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Έτιχαντ».

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχασε την κορυφή στη βαθμολογία, στην οποία βρίσκεται πια η Λέστερ, και ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με την Τότεναμ, ενώ στο -6 από την κορυφή έμεινε η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, Σίτι, η οποία έχει παιχνίδι λιγότερο.

Οι «κόκκινοι» προηγήθηκαν στο 13΄, με πέναλτι που κέρδισε ο Μανέ από τον Γουόκερ και αξιοποίησε ο Σαλάχ. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, ισοφάρισαν στο 31΄ με εξαιρετικό γύρισμα και τελείωμα του Γκάμπριελ Ζεσούς κι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να περάσουν μπροστά στο 42΄, με τον Ντε Μπράιν να αστοχεί στο πέναλτι που καταλογίστηκε (μετά από εξέταση του βίντεο) για χέρι του Γκόμεζ.

Στο τελευταίο ημίωρο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τη Λίβερπουλ να χάνει τον Αλεξάντερ-Άρνολντ που τραυματίστηκε (ο Τσιμίκας δεν ήταν στην 18άδα και το ρόλο του αριστερού μπακ ανέλαβε ο Μίλνερ) και να δείχνει μάλλον ικανοποιημένη με την ισοπαλία.

Αναλυτικά:

  • Γουέστ Μπρομ-Τότεναμ 0-1 (88΄ Κέιν)
  • Λέστερ-Γουλβς 1-0 (15΄ πεν. Βάρντι)
  • Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ 1-1 (31΄ Γκάμπριελ Ζεσούς - 13΄ πεν. Σαλάχ)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις