Ανταπαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για τα διαγράμματα: Συνεχίζετε την κοροϊδία απέναντι στους πολίτες

Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2020 17:34
UPD:17:35
A- A A+

Ανταπάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Δημοκρατία για το θέμα του Νίκου Ρωμανού: «Η Ν.Δ., για να καλύψει την πρωτοφανή αθλιότητα του κ. Ρωμανού, συνεχίζει να κοροϊδεύει τους πολίτες».

«Το διάγραμμα που παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αφορά στην ποσοστιαία μεταβολή που είχε ο συνολικός αριθμός των θανάτων ανά εκατομμύριο από τον Ιούνιο, που άνοιξε αλλοπρόσαλλα ο τουρισμός, μέχρι τον Νοέμβριο σε Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία και Ελλάδα. Δείχνει δηλαδή πόσο επιδεινώθηκε στην Ελλάδα –και επιδεινώθηκε δραματικά και ραγδαία – ο συνολικός αριθμός θυμάτων ανά εκατομμύριο πολιτών από τον Ιούνιο μέχρι το Νοέμβριο», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Μητσοτάκης κάνει ακόμα χειρότερη τη χυδαιότητα του συνεργάτη του, όσο προσπαθεί να την καλύψει με δημιουργική λογιστική και στοιχεία αφορούν τον σωρευτικό αριθμό θανάτων/ εκατομμύριο και όχι την ποσοστιαία μεταβολή αυτών», κατέληξε η αξιωματική αντιπολίτευση.

Χθες, ο κ. Ρωμανός με ανάρτησή του στο Twitter συνέκρινε την στατιστική θεώρηση του ΣΥΡΙΖΑ για τα θύματα της πανδημίας με τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας στις δημοσκοπήσεις. Η ανάρτηση προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ζήτησε την αποπομπή του κ. Ρωμανού από την κυβέρνηση.

Η Νέα Δημοκρατία απάντησε με ανακοίνωσή της: «Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα τρολ του ενοχλήθηκαν που ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, κατέδειξε ότι με την γελοία δημιουργική στατιστική τους, αντιστρέφουν την πραγματικότητα παίζοντας με νεκρούς».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή