Ο Ατρόμητος σταμάτησε το μίνι σερί του Παναθηναϊκού

Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2020 21:42
UPD:08/11/2020 11:13
INTIME SPORTS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Σε «φονέα γιγάντων» εξελίσσεται έως τώρα ο Ατρόμητος στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς εξαιρουμένης της ήττας από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, έφερε ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και νίκησε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό!

Η ομάδα των δυτικών προαστίων επικράτησε απόψε των «πρασίνων» στο ΟΑΚΑ με 1-0, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής και βελτίωση τη θέση της, διακόπτοντας ταυτόχρονα το σερί δύο νικών αλλά και το αήττητο του Παναθηναϊκού, επί ημερών Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο.

Η «καλή ημέρα» φάνηκε από την αρχή, καθώς οι γηπεδούχοι διατήρησαν χαμηλό ρυθμό στο παιχνίδι τους, απέναντι σε έναν αντίπαλο που επέλεξε να πάει συντηρητικά. Αυτό είχε επίπτωση στην ποιότητα του παιχνιδιού, καθώς την πρώτη μισή ώρα μόνο ένα τελείωμα του Σαβιέρ (ελάχιστα άουτ) 29΄ ήταν φάση άξια λόγου.

Στο 37΄ ο Χατζηγιοβάνης υποδέχθηκε η μπάλα από κλέψιμο του Κουρμπέλη, μπήκε στην περιοχή, αλλά το πλασέ του έφυγε πάνω από το δοκάρι, στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους.

Εντελώς αντίθετη ήταν η προσέγγιση της ομάδας του Νταμίρ Κάναντι στο δεύτερο μέρος, καθώς επιχείρησε να αιφνιδιάσει τους «πράσινους», αρχικά στο 48΄ με τον Κωστόπουλο, ο οποίος έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ με κεφαλιά και ύστερα (54΄) με τακουνάκι του Μάτιτς σε κόρνερ του Αγκάγιεφ, που απέκρουσε ενστικτωδώς ο Διούδης.

Στο 86΄ ο Αϊτόρ έχασε την τελευταία καλή ευκαιρία του Παναθηναϊκού, όταν από «γέμισμα» του Βιγιαφάνιες που τον έβγαλε μόνο του έκανε κακό κοντρόλ και ο Γιαννιώτης απέκρουσε.

Το σοκ για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 88΄, όταν ο Ενσικουλού έβγαλε «ζυγισμένη» σέντρα και ο Χριστοδουλόπουλος με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 0-1 (το οποίο δεν πανηγύρισε), χαρίζοντας μια μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις