Μοιρασιά για ΠΑΣ και Παναιτωλικό στους «Ζωσιμάδες»

Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2020 19:40
UPD:08/11/2020 12:35
INTIME SPORTS/ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΑ
A- A A+

Με «λευκή» ισοπαλία ολοκληρώθηκε η εναρκτήρια αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναιτωλικό.

Η ομάδα της Ηπείρου δεν κατάφερε ούτε σε αυτό το παιχνίδι να εκμεταλλευτεί την έδρα της και παραμένει χωρίς «τρίποντο» στους «Ζωσιμάδες» μετά από τέσσερις αγώνες εκεί.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη ευκαιρία στο 14΄, όταν ο Μπατίστ βγήκε από πλάγια θέση απέναντι στον Κνετ, με τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού να διώχνει την μπάλα με το πόδι.

Στο 22΄ από σέντρα του Σάλιακα ο προωθημένος Παντελάκης σημάδεψε ψηλά με κεφαλιά, σχεδόν εξ επαφής, ενώ στο 38΄ ο Ελευθεριάδης έκανε την ατομική προσπάθεια και η σέντρα-σουτ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Κνετ.

Οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν από προσπάθεια του Γιάκολις ο Αριγίμπι απέτυχε να βρει εστία αν και σε μοναδική θέση.

Ο Βρετανός του Παναιτωλικού ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο δεύτερο μέρος, όμως η προσπάθειά του βρήκε σε ετοιμότητα τον Χουτεσιώτη.

Στη συνέχεια ο Κνετ σταμάτησε τον Λεό στο 66΄ και στο 75΄ ο Παμλίδης για ελάχιστα δε βρήκε την μπάλα μετά από γύρισμα του Ελευθεριάδη.

Στο 85΄ από φάουλ του Καρτάλη ο Παντελάκης με κεφαλιά είδε την μπάλα να χτυπά στο δεξί δοκάρι του Κνετ και κάπως έτσι το 0-0 παρέμεινε ως το τέλος, με τον Παναιτωλικό να παραμένει χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις