Πρωτόκολλο Ακαδημαϊκής Συναντίληψης της ΔΟΑ με το CISM

Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2020 17:49
UPD:17:58
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
A- A A+

Πρωτόκολλο Ακαδημαϊκής Συναντίληψης υπέγραψαν στην Αθήνα η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία με το Διεθνές Συμβούλιο Στρατιωτικού Αθλητισμού (CISM), εγκαινιάζοντας τη στενή σχέση των δύο φορέων.

Το Μνημόνιο υπέγραψαν ο pρόεδρος της ΔΟΑ, Ισίδωρος Κούβελος και ο Γενικός Γραμματέας του CISM, συνταγματάρχης Ντόρα Μαμπό Κόιτα, ενώ βασικό σημείο της συμφωνίας είναι η διοργάνωση του Διεθνούς Συμποσίου του CISM τον Οκτώβριο του 2021 στην Αρχαία Ολυμπία.

Στην εκδήλωση που έγινε, με αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου ,παρέστησαν επίσης, ο σύμβουλος διοίκησης της ΔΟΑ Διονύσης Γάγγας και από το CISM ο αθλητικός διευθυντής, συνταγματάρχης Λουίς Φερνάντο Μεδέιρος Νομπρέγκα και ο αντισυνταγματάρχης Ραφαέλ Σοάρες Πινέιρο ντα Κούνια, διοικητής της Ακαδημίας του CISM.

Τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις εκπροσώπησαν ο πλοίαρχος Σπύρος Ανδριόπουλος, μέλος ΔΣ CISM, επικεφαλής ελληνικής αντιπροσωπείας στο CISM και διευθυντής στο ΑΣΑΕΔ, ο σμήναρχος Οδυσσέας Παξινός, πρόεδρος Αθλητικής Επιστημονικής Επιτροπής του CISM, η πλωτάρχης Φλωρεντία Σφακιανού, μέλος ελληνικής αντιπροσωπείας στο CISM και η αρχιφύλακας Σοφία Ανδριοπούλου, μέλος ελληνικής αντιπροσωπείας στο CISM.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις