Ολυμπιακός - Έρχεται και υπογράφει ο Λούα Λούα

Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2007 09:16
UPD:09:32
A- A A+

Και ενώ το «σήριαλ» Ντελγκάδο συνεχίζεται με την ομάδα του παίκτη, Κρουζ Αζουλ, να αρνείται να τον παραχωρήσει, ο Ολυμπιακός και ο Ίλια Ίβιτς αιφνιδίασαν κλείνοντας τον διεθνή Κογκολέζο Λούα Λούα της Πόρτσμουθ.

Ο 27χρονος Κογκολέζος επιθετικός με μεγάλη καριέρα στην Premier League και ... σήμα κατατεθέν τις κωλοτούμπες μετά από κάθε γκολ, ξεκίνησε από τη Κόλτσεστερ και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στη Νιουκάστλ για να δοθεί δανεικός στην Πόρτσμουθ το 2004 όπου αγωνίστηκε ως την περασμενη σεζόν.

Ο Λούα Λούα που είναι κάτοχος βρετανικού διαβατηρίου (δεν καταλαμβάνει θέση ξένου στο ρόστερ των πρωταθλητών) έχει πετύχει 43 γκολ στο πρωτάθλημα της Αγγλίας, ενώ είναι διεθνής με το Κογκό.

Εν τω μεταξύ ολοένα και δυσκολότερη φαντάζει η απόκτηση του Ντελγκάδο, που είναι -δίχως άλλο- ο πρώτος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού. Παρόλο που οι Πειραιώτες έχουν έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη, η Κρουζ Αζούλ δείχνει αμετάπειστη.

«Έχουμε δεχτεί πρόταση από τον Ολυμπιακό (σ.σ. 7 εκατ. ευρώ) και πρέπει να απαντήσουμε. Πάντως οι πιθανότητες να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή είναι μηδαμινές. Δεν είναι οικονομικό το θέμα αλλά σχεδιασμού. Η ομάδα έχει κάνει τον σχεδιασμό της εδώ και καιρό, στον οποίο συμπεριλαμβάνεται ο Ντελγκάδο», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Κρουζ Αζούλ Εντουάρντο ντε Λα Τόρε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις