«Ζωγραφιά» με... Πινακά η ΑΕΛ στα Γιάννενα

Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020 19:39
UPD:20:23
INTIME SPORTS/ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΑ
A- A A+

Στα Γιάννενα έμελλε να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα η ΑΕΛ, επικρατώντας του ΠΑΣ με 2-1 στην εξ αναβολής συνάντηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα.

Βίοι αντίθετοι, οι Ηπειρώτες μπορεί να εντυπωσιάζουν έως τώρα με τις εκτός έδρας επιδόσεις τους (δυο νίκες), αλλά στους «Ζωσιμάδες» μετρούν μόλις ένα βαθμό στους τρεις αγώνες τους, με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και τους «βυσσινί».

Οι φιλοξενούμενοι, που φαίνεται να βρίσκουν ρυθμό και προέρχονταν από την ισοπαλία στο Βόλο όπου ισοφαρίστηκαν στο 83΄, ήταν εμφανώς ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, είχαν κατοχή μπάλας και έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθούν.

Στο 19΄ ο Πινακάς έβγαλε απίθανη πάσα στον Πλατέλλα, αλλά ο Χουτεσιώτης τον νίκησε από κοντά με εκπληκτική απόκρουση, ενώ ένα λεπτό μετά, από κόρνερ του Πλατέλλα ο Ηλιάδης έπιασε την κεφαλιά κι ο Σάλιακας απομάκρυνε πάνω στη γραμμή.

Και στην επανάληψη όμως η ΑΕΛ συνέχισε να πιέζει, χάνοντας καλή ευκαιρία με τον Νικολιά στο 58΄, αλλά ενάντια στη ροή του αγώνα ήταν οι Ηπειρώτες που πανηγύρισαν με πλασέ του Μπαπτίστ στο 61΄, κι ενώ έπαιζαν με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Λώλη με δεύτερη κίτρινη στο 55΄.

Οι Θεσσαλοί δεν πτοήθηκαν όμως και συνέχισαν στο ίδιο τέμπο. Έτσι, στο 66ο λεπτό ο Πινακάς ισοφάρισε με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Φίλιπ και στο 85΄ ο ίδιος παίκτης, επίσης με κεφαλιά από σέντρα του Τόρζε, «έγραψε» το τελικό 2-1 κι επέτρεψε στην ομάδα του να κάνει άλμα στην κατάταξη, ξεφεύγοντας από τις τελευταίες θέσεις.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις