ΝΒΑ: Αποφασίζουν οι παίκτες για την έναρξη της νέας σεζόν

Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020 10:05
UPD:10:10
USA TODAY Sports/Sergio Estrada
A- A A+

Έτοιμοι να ψηφίσουν για το πότε θα ξεκινήσει η σεζόν στο ΝΒΑ είναι οι παίκτες, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ.

Με βάση τα δημοσιεύματα οι παίκτες των ομάδων θα ψηφίσουν την Πέμπτη (5/11), με την 22η Δεκεμβρίου να φαντάζει ως η επικρατέστερη ημερομηνία έναρξης της σεζόν 2020/2021, αλλά τίποτα δεν μπορεί να θεωρεί σίγουρο.

Όπως γράφει το «Athletic» το αρμόδιο όργανο των καλαθοσφαιριστών του ΝΒΑ αποφάσισε να θέσει προς ψηφοφορία την ημερομηνία του τζάμπολ της περιόδου 2020/2021. Θα είναι η 22η Δεκεμβρίου που επιθυμεί η Λίγκα ή, η 18η Ιανουαρίου που έχουν ζητήσει οι παίκτες;

Λόγω οικονομικών και τηλεοπτικών λόγων η πιθανότερη ημερομηνία έναρξης φαντάζει η 22η Δεκεμβρίου. Οι παίκτες μπορεί να θέλουν να ξεκουραστούν περισσότερο μετά την κουραστική από κάθε άποψη χρονιά που έκλεισε πρόσφατα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά η οικονομική ζημία που μπορεί να προκαλέσει στο άθλημα τυχόν παράταση του τζάμπολ (από 500 εκατ. έως ένα 1 δις δολάρια) καθιστά «αναπόφευκτη», όπως τονίζει το «Athletic» την ημερομηνία κοντά στα Χριστούγεννα.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις