«Πουλάρια»... πάτησαν την Σαχτάρ

Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2020 21:54
UPD:21:57
REUTERS/GLEB GARANICH
A- A A+

Η Γκλάντμπαχ... αφήνιασε στο «Ολιμπίνσκι» του Κιέβου και με το εξωπραγματικό 6-0 διέλυσε την Σαχτάρ Ντόνετσκ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Champions League.

Η Μπορούσια ξεκίνησε με δύο ισοπαλίες στο γκρουπ, με το ίδιο, μάλιστα, σκορ (2-2) απέναντι σε Ίντερ (εκτός) και Ρεάλ Μαδρίτης (εντός έδρας). Στο τρίτο της ματς έκανε «φύλο και φτερό» τους Ουκρανούς με χατ τρικ του Πλεά και μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης.

Η γερμανική ομάδα είχε «καθαρίσει» το ματς από το πρώτο μέρος όταν προηγήθηκε με 4-0 απέναντι σε μία Σαχτάρ που δεν θύμισε σε τίποτα την ομάδα που στην πρεμιέρα είχε «αλώσει» το «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» (3-2 την Ρεάλ Μαδρίτης) και μία εβδομάδα νωρίτερα, στο ίδιο γήπεδο, είχε αναδειχθεί ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Ίντερ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έδωσε συνέχεια στη νίκη της 27ης Οκτωβρίου επί της Σάλτσμπουργκ (3-2), καθώς έμεινε στο 1-1 με την Λοκομοτίβ Μόσχας στην RZD Arena της Μόσχας. Οι γηπεδούχοι απέσπασαν τη δεύτερη ισοπαλία τους μετά το εκτός έδρας 2-2 της πρεμιέρας με την Σάλτσμπουργκ.  

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις