Μία άλλη εικόνα των εκλογών στις ΗΠΑ

Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2020 19:45
UPD:19:48
REUTERS/CARLO ALLEGRI

Οι περαστικοί βλέπουν το κάτω μέρος του κτηρίου του Empire State Building στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης να έχει θωρακιστεί ενόψει των εκλογών.

A- A A+

Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για τις εκλογές στις ΗΠΑ. Τις κόντρες Τραμπ και Μπάιντεν, τις κρίσιμες πολιτείες, τις επιστολικές ψήφους και πολλά ακόμη ενόψει της μέγαλης ημέρας για τους Αμερικανούς και όλον τον κόσμο.

REUTERS/LUCY NICHOLSON

Εργάτες «ντύνουν» κατάστημα στο Beverly Hills στην Καλιφόρνια.

Μία άγνωστη σχετικά πτυχή είναι η προετοιμασία οργανισμών, καταστημάτων και νοικοκυριών για το αποτέλεσμα της κάλπης και τις τυχόν αντιδράσεις οπαδών των Ρεπουμπλικανών και των Δημοκρατικών. 

REUTERS/MOE ZOYARI

Μία γυναίκα βαδίζει μπροστά από τη βιτρίνα του καταστήματος Victoria's Secret στο Σικάγο. Η τοπική αστυνομία προειδοποίησε τους καταστηματάρχες να προετοιμαστούν για τυχόν διαδηλώσεςι την ημέρα των εκλογών.

Κάποιοι αναλυτές αναμένουν διαδηλώσεις ή φασαρίες από τους όποιους χαμένους των εκλογών και άρα και πιθανότητα συγκρούσεων στους δρόμους και καταστροφών σε περιουσίες.

REUTERS/LEAH MILLIS

Εργάτες καλύπτουν με ξύλινα πάνελ καταστήματα κοντά στον Λευκό Οίκο στην Ουάσιγκτον.

Έτσι θωρακίζονται απέναντι σε πιθανά επεισόδια που μπορεί να προκληθούν από το δυσάρεστο - για τη μία πλευρά - αποτέλεσμα της κάλπης. Με κόντρα πλακέ ή ό,τι άλλο υλικό θεωρούν κατάλληλο «ντύνουν» το κάτω μέρος των κτηρίων ιδιαίτερα όσων έχουν τζαμαρίες και βιτρίνες ώστε να αποφύγουν ζημιές.

naftemporikigr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή