Γ.Παπανδρέου: «Οι εκλογές θα βγάλουν τη χώρα από το αδιέξοδο»

Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2007 09:08
A- A A+

Το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο για την επόμενη μέρα, υπογραμμίζει σε δήλωσή του στο «Βήμα της Κυριακής», ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, δεσμευόμενος ότι το πρόγραμμα του Κινήματος θα γίνει πράξη στο ακέραιο.

«Ο κ.Καραμανλής είναι αναγκασμένος αργά ή γρήγορα να προσέλθει σε εκλογές» σημειώνει ο κ. Παπανδρέου και προσθέτει: «Όσο γρηγορότερα τόσο καλύτερα».

Οπως υπογραμμίζει, «η κυβέρνηση της ΝΔ είναι εγκλωβισμένη στα αδιέξοδα που ίδια διαμόρφωσε με τις πολιτικές της και τις επιλογές της», ενώ την κατηγορεί για «πελατειακή, αντιλαϊκή και κοινωνικά άδικη πολιτική».

«Αυτή η κυβέρνηση έχει κλείσει τον κύκλο της. Οι εκλογές θα βγάλουν τη χώρα από το αδιέξοδο», προσθέτει ο κ.Παπανδρέου και τονίζει ότι «το ΠΑΣΟΚ γνωρίζει τις ανάγκες της χώρας και των Ελλήνων πολιτών και έχει διδαχθεί από την εμπειρία του παρελθόντος».

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ περιλαμβάνει «μεταρρυθμίσεις και αλλαγές για τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, όπως είναι η Παιδεία, η Υγεία, η δημόσια διοίκηση» και τονίζει μεταξύ άλλων:

«Είμαστε έτοιμοι για την επόμενη ημέρα. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, που γίνονται ακόμη πιο βαριές, καθώς η κυβέρνηση της ΝΔ διέλυσε τη χώρα και αποδόμησε τις κοινωνικές κατακτήσεις. Δεσμευόμαστε ότι το πρόγραμμά μας θα γίνει πράξη στο ακέραιο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή