Σε ΟΑΚΑ και Γιάννενα ρίχνει αυλαία η 2η αγωνιστική

Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2020 12:35
UPD:12:39
Eurokinissi Sports/ΤΣΟΥΤΣΑΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ
A- A A+

Η 2η αγωνιστική στο πρωτάθλημα ολοκληρώνεται το προσεχές διήμερο με τη διεξαγωγή των δύο αναμετρήσεων που είχαν αναβληθεί εξαρχής, προκειμένου να δοθεί χρόνος προετοιμασίας στους «νεοφώτιστους» ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνα Σμύρνης.

Η αυλαία ανοίγει απόψε (3/11, 17:15), με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ ευελπιστώντας ότι θα δώσει συνέχεια στο «διπλό» της Λαμίας και θα καταφέρει να φτάσει σε δεύτερη συνεχή νίκη.

Από την πλευρά της, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είδε μπροστά της ένα πρόγραμμα «βουνό», καθώς το περασμένο Σάββατο αντιμετώπισε, επίσης εκτός έδρας, τον Ολυμπιακό, από τον οποίο ηττήθηκε με 0-2. 

Αύριο (4/11, 17:15) στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί την ΑΕΛ, με στόχο να δώσει συνέχεια στο καλό ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει. 

Με νίκη ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα κάνει άλμα στην πρώτη εξάδα της κατάταξης και ταυτόχρονα θα θέσει νωρίς-νωρίς τις βάσεις μιας άνετης παραμονής στην κατηγορία.

Από την πλευρά τους, οι «βυσσινί» του θεσσαλικού κάμπου ακόμη αναζητούν το πρώτο τρίποντο στη διοργάνωση. Έφτασαν κοντά στο να το πετύχουν απέναντι στο Βόλο, το περασμένο Σάββατο, αλλά ισοφαρίστηκαν στο 83΄ από τους γηπεδούχους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις