ΝΒΑ: Στενεύουν τα περιθώρια για το τζάμπολ της νέας σεζόν στις 22/12

Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2020 09:35
UPD:09:40
USA TODAY Sports/Gary A. Vasquez
A- A A+

«Καμπανάκι» κυνδύνου έκρουσε στους τζένεραλ μάνατζερ των ομάδων του ΝΒΑ ο κομισάριος της Λίγκας, Άνταμ Σίλβερ, σύμφωνα με το οποίο τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για την έναρξη της κανονικής περιόδου της σεζόν 2020/2021 στις 22 Δεκεμβρίου.

Ο «ισχυρός άνδρας» της διοργανώτριας αρχής του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου προειδοποίησε τους GM των ομάδων ότι θα πρέπει να έρθουν άμεσα σε συμφωνία, εάν θέλουν να γίνει το τζάμπολ στις 22/12.

Το «σκληρό» πόκερ ανάμεσα στο ΝΒΑ, τους Ιδιοκτήτες και την Ένωση παικτών για την ημερομηνία έναρξης της νέας περιόδου καλά κρατεί και είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία από όλες τις πλευρές.

Όπως μετέδωσε το ESPN ο Σίλβερ στην τελευταία τηλεδιάσκεψη που είχε με τους γενικούς διευθυντές των ομάδων τόνισε ξεκάθαρα πως τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει αφάνταστα για να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα τον επόμενο μήνα, κάτι που θέλει η Λίγκα, αλλά υπάρχουν αντιδράσεις κυρίως από την Ένωση των παικτών που ζητά να γίνει το τζάμπολ της νέας περιόδου στις 18 Ιανουαρίου. 

Για να συμβεί αυτό και να γίνει το τζάμπολ στις 22 Δεκεμβρίου οι ομάδες θα πρέπει να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους την πρώτη μέρα του επόμενου μήνα. Οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες για το μέλλον της σεζόν 2020/2021.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις