Premier League: Στο -1 από την κορυφή η Λέστερ με «τεσσάρα» επί της Λιντς (4-1)

Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2020 23:55
UPD:23:58
Pool via REUTERS/PETER POWELL
A- A A+

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της εντός κι εκτός των συνόρων πέτυχε η Λέστερ, εκ των αντιπάλων της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League.

Μάλιστα, για τις «αλεπούδες» ήταν το τρίτο συνεχόμενο «τρίποντο» μακριά από το «Κινγκ Πάουερ», καθώς προηγήθηκαν το 1-0 επί της Άρσεναλ στο «Έμιρειτς» και το 2-1 επί της ΑΕΚ την περασμένη Πέμπτη στο Ολυμπιακό στάδιο. Απόψε το συγκρότημα του Μπρένταν Ρότζερς πέρασε κι από το «Έλαντ Ρόουντ» με το εμφατικό 4-1 επί της Λιντς, η οποία προερχόταν από το μεγάλο «διπλό« στο «Βίλα Παρκ» (3-0 την Άστον Βίλα).

Με τα δύο γκολ του Τίλεμανς και των Μπαρνς, Βάρντι η Λέστερ έφτασε στους 15 βαθμούς, έναν πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, ενώ η Λιντς έμεινε στους 10, γνωρίζοντας την 3η εφετινή της ήττα μετά από 7 αγωνιστικές.

Νωρίτερα με δύο γκολ σε διάστημα 5 λεπτών (26΄ Ράιντ, 30΄ Αϊνά) η Φούλαμ πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στο αγγλικό πρωτάθλημα, επικρατώντας 2-0 της Γουέστ Μπρομ.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι Λονδρέζοι κατάφεραν να ξεφύγουν για πρώτη φορά, από την τελευταία τριάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις