«Ο κ.Λιάπης παρουσιάζει ως άριστο το διαλυμένο σύστημα των επιβατικών μεταφορών»

Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2007 14:38
A- A A+

«Ο κ. Λιάπης εξακολουθεί συστηματικά να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. Το, εξαιτίας του, διαλυμένο σύστημα των επιβατικών μεταφορών της χώρας, το παρουσιάζει ως άριστο! Τόσο χαμηλά βάζει τον πήχη για την εξυπηρέτηση του κοινού που χρησιμοποιεί τα μέσα μαζικής μεταφορών».

Αυτό επισημαίνει ο υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ντίνος Ρόβλιας, με αφορμή τη σημερινή δήλωση του υπουργού Μεταφορών ότι «ότι η Αθήνα διαθέτει ένα από τα πλέον οργανωμένα και άρτια διασυνδεδεμένο σύστημα αστικών συγκοινωνιών» http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/08/13/1398117.htm .

Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, «εξαιτίας της πολιτικής του κ. Λιάπη το ποσοστό αυτών που χρησιμοποιεί τα ΜΜΜ μειώθηκε από 33% το 2004 σε 26% το 2007». «Ας κάνει μια βόλτα στην Αθήνα ο κ. Λιάπης, ακόμα και τώρα που η πόλη είναι άδεια, για να "καμαρώσει" τις ουρές στις στάσεις όλων των ΜΜΜ. Είναι δικό του "έργο". Ο δε Σεπτέμβριος, όταν όλοι θα έχουν επιστρέψει, θα είναι δραματικός για τους πολίτες που χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ», τονίζει χαρακτηριστικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή