Bundesliga: Πρώτο «διπλό» για την Ουνιόν (3-1 την Χοφενχάιμ)

Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2020 23:25
UPD:23:30
REUTERS/POOL
A- A A+

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη στην Bundesliga πέτυχε απόψε η Ουνιόν Βερολίνου επικρατώντας με 3-1 της Χοφενχάιμ στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 6ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος.

Οι «πρωτευουσιάνοι» έμειναν για πέμπτο σερί ματς αήττητοι, καθώς μετά την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από την Άουγκσμπουργκ (1-3) στις 19 Σεπτεμβρίου, έκτοτε δεν γνωρίζουν τι θα πει ήττα. Με τη σημερινή έχουν δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες με το ίδιο μάλιστα σκορ (1-1).

Καθοριστική για την εξέλιξη του ματς ήταν η αποβολή του Σκοβ στο 58΄ με απευθείας κόκκινη κάρτα για την παράβαση που υπέπεσε στην περιοχή, φάση από την οποία προήλθε το πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι και μετέτρεψε σε γκολ ο Κρούσε ένα λεπτό μετά (το δεύτερό του στο πρωτάθλημα).

Παρότι με παίκτη λιγότερο η Χοφενχάιμ έφτασε στην ισοφάριση στο 80ό λεπτό με τον Νταμπούρ, αλλά πέντε λεπτά μετά ο Τζόελ Πογιάνπαλο, εννέα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, πέτυχε το δεύτερο τέρμα της Ουνιόν, για να ακολουθήσει και το τρίτο από μία ακόμη αλλαγή του Φίσερ, τον Σέντρικ Τόιχερτ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Για την Χοφενχάιμ ήταν το τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη και η τρίτη ήττα (έχει και μία ισοπαλία).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις