Στο προσκήνιο ο Μακ για τον Παναθηναϊκό

Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2020 22:44
UPD:22:54
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ VOLITAKIS
A- A A+

Στην τελική ευθεία μπαίνει στον Παναθηναϊκό η υπόθεση απόκτησης του πλέι μέικερ που θ΄ ανεβάσει επίπεδο τους «πράσινους».

Τα ονόματα τις τελευταίες ώρες δίνουν και παίρνουν, ωστόσο, προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία με κανέναν από τους υποψήφιους στόχους.

Ο πρώην πόιντ γκαρντ της Λιέτουβος Ρίτας Ντεμέτριους Τζάκσον είναι ένας από αυτούς που φέρονται ότι βρίσκονται στα υπόψη για τους «πράσινους», με τον Αμερικανό πάντως να ξεκαθαρίζει τα πράγματα με ανάρτησή του στο Twitter: «Δεν έχω μιλήσει με καμία ομάδα κι απ΄ όσο γνωρίζω δεν έχει μιλήσει ούτε ο εκπρόσωπός μου» έγραψε ο πρώην NBAer, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Βοστόνη, στο Χιούστον και στους Φιλαντέλφεια 76ers.

Από τα ονόματα που διέρρευσαν υπάρχει ένας ακόμη Αμερικανός, ο Σέλβιν Μακ, ο οποίος φέρεται να αρέσει ιδιαίτερα στον Γιώργο Βόβορα. 

Ο άλλοτε παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο ταιριάζει βάσει του αγωνιστικού του προφίλ στο «τριφύλλι», ενώ διαθέτει και την απαιτούμενη Ευρωπαϊκή «προϋπηρεσία», έχοντας περάσει εκτός από την ιταλική ομάδα και από την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις