Ανατροπή με ΟΦΗ (2-1) και... «τελικός» για την ΑΕΚ

Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020 21:35
UPD:21:51
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ VICHOS NIKOS
A- A A+

Νίκη με ανατροπή πέτυχε η ΑΕΚ επί του ΟΦΗ με 2-1 στο ΟΑΚΑ, στο τελευταίο χρονικά ματς της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Νεντελτσεάρου και Σάκχοφ εκμεταλλεύτηκαν τα τραγικά λάθη της άμυνας των Κρητών, γλιτώνοντας την ομάδα τους από μια πολύ σοβαρή «γκέλα» ενόψει του πρώτου «τελικού» που ακολουθεί με την Ζόρια (5/11) στους ομίλους του Europa League.

Η ΑΕΚ μπήκε «κοιμισμένη» στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στον ΟΦΗ των πολλών απουσιών σε ένα ακόμη ματς (η ομάδα του Σίμου παρατάχθηκε χωρίς 9 παίκτες!), με τους φιλοξενούμενους να το εκμεταλλεύονται στο έπακρο και στο 6ο λεπτό ν΄ ανοίγουν το σκορ με το δυνατό σουτ του Στάρτζεον.

Πέρασε αρκετός χρόνος μέχρι να συνέλθουν οι «κιτρινόμαυροι» και ουσιαστικά χρειάστηκαν ένα λάθος του Βάτερμαν για να λύσουν το «γόρδιο δεσμό». Στο 34΄ από φάουλ του Μάνταλου, ο Νεντελτσεάρου έστειλε τη μπάλα πάνω από τον γκολκίπερ του ΟΦΗ που πραγματοποίησε κακή εκτίμηση της φάσης.

Από εκεί και πέρα η Ένωση κάπως «ξεμπλόκαρε». Στο 61΄ ακυρώθηκε γκολ του Λιβάγια για σπρώξιμο στον Βαφέα, με αρκετή αυστηρότητα από την πλευρά του διαιτητή, παρότι επαφή σίγουρα υπήρξε. Πάντως οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ που με βάση την εικόνα τους στο β΄ ημίχρονο δικιούνταν, στο 74΄.

Ο Γεβγκέν Σάκχοφ έκανε... παρέλασε στη μεγάλη περιοχή με τα μαρκαρίσματα των Κρητικών να είναι... με τα μάτια κι έγραψε το 2-1, σκοράροντας για πρώτη φορά με την φανέλα της ΑΕΚ.

Το ματς κρίθηκε στην ατομική ποιότητα των παικτών της ΑΕΚ, καθώς οι φιλοξενούμενοι έμοιαζαν να μην το πίστευαν και υπέπεσαν σε πολλά λάθη τα οποία τελικά τους στοίχισαν.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις