Ο Ζότα «λύτρωσε» την Λίβερπουλ

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 21:55
UPD:22:09
Pool via REUTERS/CLIVE BRUNSKILL
A- A A+

Η είσοδος του Ντιόγο Ζότα στο 70ό λέπτό έμελλε να αποδειχθεί η «λύση-κλειδί» για την Λίβερπουλ, που τα έβρισκε... σκούρα απέναντι στην Γουέστ Χαμ.

Ο Πορτογάλος επιθετικός δικαίωσε απόλυτα τον Κλοπ για την επιλογή του, καθώς στο 85ο λεπτό πέτυχε το νικητήριο τέρμα των «κόκκινων» (2-1) επί των Λονδρέζων, που έφτασαν πολύ κοντά σε μία σημαντική επιτυχία, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Τα «σφυριά» αποδείχθηκαν πολύ «σκληρό καρύδι» για τους γηπεδούχους. Προηγήθηκαν στο 10΄ με τον Φορνάλς και παρότι ισοφαρίστηκαν πριν το φινάλε του πρώτου μέρους με το πέναλτι του Σαλάχ, στη συνέχεια «κοίταξαν στα μάτια» την αντίπαλό τους και «λύγισαν» στο φινάλε.

Με το «τρίποντο» αυτό η Λίβερπουλ απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής μετά από 7 αγωνιστικές, αλλά η Έβερτον θα έχει την ευκαιρία την Κυριακή να «πιάσει» τους «ρεντς» αρκεί να φύγει νικήτρια από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Νωρίτερα η Τσέλσι με τα γκολ των Ζίγιεχ, Ζουμά και Βέρνερ επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας της Μπέρνλι, ενώ η επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League (Τρίτη 3/11), Μάντσεστερ Σίτι έφυγε νικήτρια από την έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 1-0, χάρις στο γκολ του Γουόκερ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις