«Όρθιος» ο Βόλος με 9 παίκτες πήρε βαθμό με την ΑΕΛ (1-1)

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 19:54
UPD:20:08
INTIME SPORTS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα στο Βόλο και στην ΑΕΛ, με τους γηπεδούχους, πάντως, να μένουν ικανοποιημένοι από το τελικό 1-1, καθώς έφτασαν στην ισοφάριση αν κι έπαιζαν με 10 παίκτες, ενώ προς το φινάλε έμειναν και με 9!

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου δεν κατάφερε ούτε κάτω από αυτές τις συνθήκες να φτάσει στην πρώτη εφετινή της νίκη στη Super League. Ξεκίνησε πιο δυνατά τον αγώνα και στο 38΄ σκόραρε με τον Μιλοσάβλιεβιτς, αλλά το γκολ δεν μέτρησε καθώς μετά από την εξέταση του VAR ο σκόρερ των «βυσσινί» υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ..

Στο 49΄ο Γκαραβέλης έκανε το λάθος και «βρήκε» τον Πινακά, ο οποίος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μήτογλου. Το πέναλτι το εκτέλεσε ο Πινακάς που στο 51' έκανε το 1-0 για την ΑΕΛ. Παράλληλα οι γηπεδούχοι έμειναν για το υπόλοιπο του αγώνα με δέκα παίκτες.

Στο 61΄ ο Βόλος πλησίασε στο γκολ, όταν ο Ντεντάκης σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Νάγκι έδιωξε. Στο 83' όμως αν κι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο η ομάδα του Λόπες έφθασε στην ισοφάριση με πλασέ του Δουβίκα μέσα από την περιοχή έπειτα από κεφαλιά πάσα του Ουάρντα.
 
Το ματς είχε δραματική εξέλιξη, αφού στο 85' ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Ριένστρα και οι γηπεδούχοι συνέχισαν με 9 παίκτες.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις