«Τεσσάρα» η Τσέλσι, έλαμψε ο Κιν στην Πόλη

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 22:02
UPD:22:09
REUTERS/ANTON VAGANOV
A- A A+

Τις πρώτες τους νίκες στο Champions League πέτυχαν Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 5ου και 8ου ομίλου της διοργάνωσης αντίστοιχα.

Η Τσέλσι πέρασε με εμφατικό τρόπο από την Ρωσία με το ευρύ 4-0 επί της Κράσνονταρ, ενώ η Παρί «άλωσε» την Κωνσταντινούπολη με το 2-0 επί της Μπασακσεχίρ.

Το 0-0 της πρεμιέρας με την Σεβίλη στο «Στάμφορντ Μπριτζ» φαίνεται πως πείσμωσε τους Λονδρέζους που έκαναν ό,τι ήθελαν στο Κράσνονταρ. Το χαμένο πέναλτι του Τζορτζίνιο στο 14΄ δεν πτόησε την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ, η οποία πέτυχε τέσσερα τέρματα στη συνέχεια με τους Χάντσον-Οντόι (37΄), Βέρνερ (με πέναλτι στο 76΄), Ζίγιεχ (79΄) και Πούλισιτς στο 90΄.

Στην Κωνσταντινούπολη η Παρί Σεν Ζερμέν έχασε τον Νεϊμάρ στο 26΄ με τραυματισμό (στην θέση του πέρασε ο Σαράμπια), αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να περάσει το εμπόδιο της Μπασακσεκίρ έχοντας απόλυτο πρωταγωνιστή τον 20χρονο διεθνή Ιταλό στράικερ, Μόιζε Κιν.

Ο νεαρός από ισάριθμες ασίστ του Εμπαπέ πέτυχε και τα δύο γκολ των «πρωτευουσιάνων» στο δεύτερο μέρος και με τον τρόπο αυτό η ομάδα του Τόμας Τούχελ άφησε πίσω της την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις