Καρέρα: «Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται»

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 15:50
UPD:16:20
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ VICHOS NIKOS
A- A A+

«Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του» ο Μάσιμο Καρέρα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αυριανού (29/10, 19:55) αγώνα με την Λέστερ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο προπονητής της ΑΕΚ παραδέχθηκε ότι η αντίπαλος της Ένωσης είναι μία ομάδα με μεγάλη αξία, ωστόσο, δεν παρέλειψε να τονίσει πως στο ποδόσφαιρο όλα είναι ανοιχτά και τίποτα δεν είναι προδιαγεγραμμένο.

Επίσης τόνισε ότι αυτή την φορά η ΑΕΚ θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τις ευκαίρες που θα τις παρουσιαστούν στη διάρκεια του αγώνα κι όχι να συμβεί κάτι ανάλογο με το ματς της πρεμιέρας απέναντι στην Μπράγκα.

«Σε ένα τέτοιο ματς πρέπει να ξέρεις πως δεν θα κάνεις και πολλές ευκαιρίες. Τρεις, τέσσερις ίσως κι από αυτές θα πρέπει να πάρεις το γκολ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, με πνεύμα αυτοθυσίας.

Ο αντίπαλος έχει εξαιρετικούς και γρήγορους παίκτες, λειτουργεί εξαιρετικά κι ως σύνολο. Πρέπει να έχουμε κοντά τις γραμμές, να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας κι από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει», σχολίασε ο τεχνικός της ΑΕΚ και πρόσθεσε:

«Γνωρίζουμε καλά με ποιους παίζουμε, ξέρουμε τα δικά μας χαρακτηριστικά, αυτά πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο. Το λέω ξανά, είναι ένα ματς ποδοσφαίρου. Η μπάλα …είναι στρογγυλή και θα δούμε ποιος θα είναι από πάνω στο τέλος. Γιατί όχι, μπορεί να είμαστε εμείς».

Σε ερώτηση που του τέθηκε για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που παίρνει εκτός έδρας η Λέστερ στο αγγλικό πρωτάθλημα, ο Καρέρα υποστήριξε: «Δε νομίζω πως έχει διαφορά εντός κι εκτός έδρας. Έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά, θα παίξει με τον τρόπο που παίζει και είδαμε με την Σίτι για παράδειγμα, πως αυτό το παιχνίδι μπορεί να το παίξει με οποιονδήποτε αντίπαλο. Αυτό το ματς, τα λέει όλα».

Επίσης του ζητήθηκε να σχολιάσει και την απουσία του κόσμου, καθώς και τι σχεδιάζει να πει στους ποδοσφαιριστές του πριν την έναρξη του ματς:

«Θα τους πω αυτό που θα αισθανθώ εκείνη την στιγμή. Δεν υπάρχει κάτι που προετοιμάζω και γράφω από πριν, λέω αυτό που βγαίνει από την ψυχή μου εκείνη την στιγμή.

Η απουσία του κόσμου είναι κάτι άσχημο και στερεί αρκετή από την δύναμη που θα μπορούσαμε να έχουμε στα εντός έδρας ματς. Κάνει πιο δύσκολη την προσαρμογή στις συνθήκες του αγώνα. Από κάπου αλλού θα πρέπει να αντλήσουμε λοιπόν αυτή την δύναμη.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις