Σε εξέλιξη η τριμερής συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 12:32
UPD:12:42
Eurokinissi/ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Τριμερής Συνάντηση Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ με την συμμετοχή των υπουργών Εξωτερικών Νίκου Δένδια, Νίκου Χριστοδουλίδη και Γκάμπι Ασκενάζι 

A- A A+

Σε εξέλιξη βρίσκεται η τριμερής συνάντηση Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ σε επίπεδο υπουργών Εξωτερικών. 

Στις 11:30 ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας υποδέχθηκε τους ομολόγους του, της Κύπρου και του Ισραήλ, Νίκο Χριστοδουλίδη και Γκάμπι Ασκενάζι, στην είσοδο του υπουργείου Εξωτερικών και είχαν 20λεπτη συζήτηση στο μπαλκόνι του υπουργείου, στον πρώτο όροφο. 

Λίγα λεπτά πριν από τις 12:00 οδηγήθηκαν στην αίθουσα «Ιωάννης Καποδίστριας», όπου είναι σε εξέλιξη η κατ' ιδίαν τριμερής συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών και στη συνέχεια θα ακολουθήσει διευρυμένη συνάντηση με τις αντιπροσωπείες των τριών χωρών. 

«Διαρκής ενίσχυση τριμερούς εταιρικής σχέσης» αναφέρεται σε ανάρτηση τ ου υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter. «Τριμερής συνεργασία,θετική ατζέντα, περιφερειακή σταθερότητα στο επίκεντρο», αναγράφεται σε δεύτερη ανάρτηση. 

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του κ. Δένδια και του κ. Χριστοδουλίδη, στη διάρκεια της οποιας συζητήθηκαν οι περιφερειακές εξελίξεις, καθώς και ο στενός συντονισμός Κύπρου και Ελλάδας σε όλα τα ζητήματα, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή