Εύκολη νίκη του Ατρόμητου με Παναιτωλικό

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 21:43
UPD:21:51
INTIME SPORTS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο, μετά το βαρύ 0-4 από τον Ολυμπιακό...

Η ομάδα των δυτικών προαστίων επικράτησε στο Περιστέρι του Παναιτωλικού με 2-0, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, ανέβηκε στην έβδομη θέση και βρίσκεται ένα βαθμό μακριά από την εξάδα των πλέι-οφ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και στο 8ο λεπτό ο Κνετ απέκρουσε σωτήρια σουτ του Κωτσόπουλου, κρατώντας το «μηδέν». Στο 12΄ ο Ρισβάνης ανατράπηκε στην περιοχή από τον Ντάλσιο και ο διαιτητής Μανούχος έδειξε πέναλτι, μετά και από τη χρήση του VAR.

Ο Μανούσος ευστόχησε από τα 11 βήματα κι άνοιξε το σκορ, μαζί και το δρόμο για τη δεύτερη νίκη της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του δεν είχε ιδιαίτερη επιθετική παρουσία και το μόνο που είχε να αντιπαρατάξει ήταν ένα άστοχο σουτ του Γιάκολις στο 39΄.

Από τη στιγμή μάλιστα που οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 50΄ λόγω της αποβολής του Ταχάρ με απευθείας κόκκινη κάρτα (πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Μπουσουλάτζιτς), το έργο τους έγινε ακόμη δυσκολότερο.

Στο 72΄ ο Ατρόμητος έφτασε στο δεύτερο γκολ με τον Κωτσόπουλο, από ασίστ του Μανούσου και ουσιαστικά «σφράγισε» τη μοίρα τοτ αγώνα, με τους παίκτες του Κάναντι να χάνουν στη συνέχεια ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις