Στήριξη του ΚΚΕ και καταδίκη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ζήτησε η Αλέκα Παπαρήγα

Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2007 14:23
A- A A+

Τη στήριξη των ψηφοφόρων στο ΚΚΕ ζήτησε η γενική γραμμετέας του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της καταδίκης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, που έχουν αποδεδειγμένα κοινή γραμμή πλεύσης, όπως είπε.

Στην εισαγωγική της ομιλία η κ. Παπαρήγα είπε ότι ενόψει των εκλογών το θέμα είναι όσο κάτω θα είναι η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ τόσο ψηλά να είναι το ΚΚΕ, «δηλαδή η δύναμη εκείνη που μπορεί να συμβάλει σε μια συνεπή αντίθεση χωρίς συμβιβασμούς και παζαρέματα».

Παράλληλα είπε ότι η ψήφος στις εκλογές πρέπει να έχει και νεανικό κριτήριο και μήνυμα, δηλαδή να στραφεί κατά της στρατηγικής των κομμάτων εξουσίας που καταστρέφει νέους ανθρώπους είτε στερώντας το δικαίωμα στη μόνιμη σταθερή δουλειά με υψηλές αμοιβές και δικαιώματα είτε πετώντας έξω από την παραγωγική διαδικασία στην πιο δημιουργική στιγμή της ζωής τους.

Οι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να ψηφιστεί το ΚΚΕ είναι, όπως τους ανέπτυξε η κ. Παπαρήγα, ότι το ΚΚΕ δεν ανέχθηκε καμία αντιλαϊκή επιλογή, γιατί είπε όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, γιατί η δράση του δεν περιορίστηκε σε κεντρικές παρεμβάσεις και γενικές κινητοποιήσεις, αλλά προσπάθησε να συμβάλει στην οργάνωση των εργαζομένων στον τόπο δουλειάς, εκεί που βρίσκεται η βασική επίθεση κατά των εργαζομένων.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις επικρίσεις του ΠΑΣΟΚ ότι το ΚΚΕ ότι βοηθά τη Νέα Δημοκρατία, η κ. Παπαρήγα απάντησε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει άλλο τρόπο να τρομοκρατήσει τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, που είναι απογοητευμένοι από την ηγεσία του κόμματος και αντιλαμβάνεται ότι όποιος κάνει κριτική στο ΠΑΣΟΚ είναι με τη Νέα Δημοκρατία.

Η κ. Παπαρήγα εξαπέλυσε πυρά κατά του Συνασπισμού αλλά και κατά του ΛΑ.Ο.Σ.

Τέλος, ανακοίνωσε ότι τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ είναι έτοιμα και θα δοθούν στη δημοσιότητα την Τετάρτη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή