Τρία κρούσματα στον Προμηθέα, προς αναβολή το ματς με Τσεντεβίτα

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 11:30
UPD:11:34
Eurokinissi Sports/EUROKINISSI
A- A A+

Δεν ταξίδεψε στην Λουμπιλάνα η αποστολή του Προμηθέα Πατρών, για το προγραμματισμένο για την Τετάρτη (28/10) αγώνα με την Τσεντεβίτα στο EuroCup.

Ο λόγος που συνέβη αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι στην αχαϊκή ομάδα ανιχνεύθηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊού σε μέλη της, με αποτέλεσμα η αποστολή να μπει στο αεροπλάνο για τον αγώνα που ακολουθεί επί σλοβένικού εδάφους. Η αναμέτρηση πρόκειται ν΄ αναβληθεί κι απομένει μόνο η ανακοίνωση από τη διοργανώτρια αρχή.

Όσοι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 έχουν τεθεί ήδη σε καραντίνα, ενώ θα γίνουν άμεσα και νέα τεστ σε όλους τους ανθρώπους του τμήματος, κάτι που σημαίνει ότι θα βρίσκονται σε επιτήρηση για τις επόμενες 10 ημέρες. Ήδη στο κλειστό της Πάτρας «Δ. Τόφαλος» έχουν ξεκινήσει απολυμάνσεις, καθώς και σε όποιους άλλους χώρους βρέθηκαν μέλη της ομάδας.

Είναι πολύ πιθανό, μετά από αυτές τις εξελίξεις, να μη διεξαχθεί ούτε το ματς της 2ης αγωνιστικής της Basket League με τον Παναθηναϊκό στην Πάτρα.

Να σημειωθεί ότι ο Προμηθέας δεν έπαιξε ούτε στην πρεμιέρα με το Λαύριο, λόγω πολλαπλών κρουσμάτων στην ομάδα της Μεσογαίας.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις