Θρίαμβος της Λέστερ με Άρσεναλ πριν την ΑΕΚ

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 00:01
UPD:00:44
Pool via REUTERS/IAN WALTON
A- A A+

Με γκολ του Τζέιμι Βάρντι στο 80ό λεπτό, κι ενώ ο Άγγλος διεθνής επιθετικός είχε μπει αλλαγή πριν αό 20 λεπτά, η Λέστερ έφυγε με τη νίκη (1-0) από το «Εμιρέιτς» απέναντι στην Άρσεναλ.

Ο αγώνας διεξήχθη στο πλαίσιο της 6ης ημέρας στην Πρέμιερ Λιγκ και οι «αλεπούδες» ανέβηκαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μαζί με την Άστον Βίλα στους 12 βαθμούς.

Η προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ στη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ήταν πολύ συμπαγής αμυντικά και κατάφερε να φτάσει στη νίκη ύστερα από δύο συνεχείς ήττες.

Στο «Σεντ Μέρις» σταμάτησε το αήττητο της Έβερτον στη φετινή Premier League, καθώς η Σαουθάμπτον τη νίκησε 2-0. Οι «άγιοι» εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους και σκόραραν δύο φορές, με τους Γουάρντ-Πράουζ (27΄) και τον Άνταμς (35΄).

Οι «τόφις» δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και η αποβολή του Ντιν στο 72΄ «έσβησε» τις όποιες ελπίδες τους. Πλέον, οι δύο ομάδες του Λίβερπουλ ισοβαθμούν στην κορυφή με 13 βαθμούς σε έξι αγώνες, με την Άστον Βίλα να βρίσκεται στο -1, αλλά με ένα ματς λιγότερο.

Ο... συνήθης ύποπτος Ραούλ Χιμένες, με το 4ο γκολ του φέτος στο πρωτάθλημα, είχε δώσει προβάδισμα στη Γουλβς στο 81ο λεπτό, όμως η Νιούκαστλ είχε την τελευταία λέξη και με το γκολ του Μέρφι στο 89΄ έφυγε με βαθμό από το «Μολινό».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις