Στα «ψηλά» ο Αστέρας με Μπαράλες, 1-0 τον ΟΦΗ

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 18:06
UPD:19:02
Eurokinissi Sports/EUROKINISSI
A- A A+

Με πέναλτι του Μπαράλες στο 73ο λεπτό, ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε στην αρκαδική πρωτεύουσα με 1-0 τον ΟΦΗ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος και αναρριχήθηκε στις υψηλές θέσεις με την τρίτη νίκη του σε πέντε παιχνίδια.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έχει αγώνα λιγότερο, εκείνον με τον Απόλλωνα Σμύρνης που αναβλήθηκε, ενώ το συγκρότημα του Ηρακλείου ηττήθηκε για δεύτερη συνεχή φορά.

Η αναμέτρηση στο «Θ. Κολοκοτρώνης» είχε καλό ρυθμό και φάσεις, κάτι λογικό αφού οι αντίπαλοι έπαιξαν ανοιχτά. Στο 12΄ ο πΠπαδόπουλος απέκρουσε το σουτ του Σαρντινέρο κι ένα λεπτό αργότερα ο Ριέρα αστόχησε από καλή θέση.

Το πρώτο ημίχρονο «στιγματίστηκε» από τον τραυματισμό του Ναμπί (του γύρισε το γόνατο), ενώ λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο ο ΟΦΗ άγγιξε το γκολ με μια κεφαλιά του Διαμαντή, που μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.

Ο Λουίς Φερνάντεθ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 68΄, όταν δεν κατάφερε σχεδόν εξ επαφής να νικήσει τον Βάτερμαν και λίγο αργότερα ο Μπαράλες κέρδισε πέναλτι από τον Σελίμοβιτς και το εκτέλεσε εύστοχα στο 73΄, ανοίγοντας το σκορ με το τέταρτο φετινό γκολ του.

Στο 77΄ ο Σελίμοβιτς έσπρωξε τον Αργεντινό επιθετικό και είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή Παπαδόπουλου και άφησε τους Κρητικούς με 10 στον αγωνιστικό χώρο. 

Και με παίκτη λιγότερο, πάντως, ο ΟΦΗ θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 87΄, όμως ο Παπαδόπουλος έπεσε στα πόδια του Γκαργκαλατζίδη και απομάκρυνε, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Γρίβας αστόχησε από πλάγια θέση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις