Σεμέδο... τετραετίας στον Ολυμπιακό

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 22:45
UPD:22:45
INTIME SPORTS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
A- A A+

Ο Ολυμπιακός «έδεσε» τον Ρούμπεν Σεμέδο για άλλα τέσσερα χρόνια και συγκεκριμένα ως το καλοκαίρι του 2024!

Την επιβεβαίωση έκανε ο προπονητής του στην πειραϊκή ομάδα, Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας στον πορτογαλικό Τύπο. Αν και δεν υπάρχουν ακόμη ανακοινώσεις, αυτονόητα η νέα συμφωνία περιλαμβάνει αναπροσαρμογή των οικονομικών απολαβών του ποδοσφαιριστή.

Η σχέση Σεμέδο - Ολυμπιακού φάνηκε να περνά μια... συννεφιά κατά τη μεταγραφική περίοδο, καθώς ο παίκτης αποτέλεσε στόχο του Ζόρζε Ζεσούς για την Μπενφίκα.

Η εκτίμηση των ανθρώπων της πειραϊκής ομάδας και του προοπονητή στις ικανότητές του, όμως, όπως και η προσέγγιση που του έγινε για επέκταση της συνεργασίας, έπεισαν τον Πορτογάλο στόπερ πως τον θέλουν και τον υπολογίζουν, με αποτέλεσμα αυτό να αντανακλά και στην απόδοσή του.

«Πραγματοποιήθηκε η επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Είναι παίκτης με εξαιρετική ποιότητα. Ανανέωσε επειδή το ήθελε, ανανέωσε επειδή έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται στο Champions League. Ανανέωσε επειδή στο χρόνο που προηγήθηκε εξελίχθηκε πολύ. Είναι χαρούμενος και γνωρίζει ότι έχει χρυσή ευκαιρία να βρεθεί στο Euro», δήλωσε ο Μαρτίνς.

Ο Ίβηρας προπονητής ρωτήθηκε, επίσης, για το επικείμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την Πόρτο, στο Champions League. «Ο όμιλος είναι ανταγωνιστικός και ομοιογενής. Βλέπω τον Ολυμπιακό καλά προετοιμασμένο, αλλά βλέπω και την Πόρτο να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι στο Μάντσεστερ. Επομένως, πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό ματς, το οποίο μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα», απάντησε.

Όσο για το ελληνικό πρωτάθλημα; «Υπάρχουν ομάδες υψηλής ποιότητας εδώ. Ο ΠΑΟΚ απέκλεισε πρόσφατα την Μπενφίκα στο Champions League, δεν είμαστε μόνοι. Όχι, δεν είναι εύκολο το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, αν το νομίζετε. Είναι πολύ ανταγωνιστικό και περίπλοκο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις