Ενίσχυση των συντάξεων υποσχέθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για τραγική εγκατάλειψη των Ταμείων
Τρίτη, 21 Αυγούστου 2007 15:59
UPD:16:24
AΠΕ-ΜΠΕ/ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΩΝΑ

A- A A+

Για τραγική εγκατάλειψη των ασφαλιστικών Ταμείων και συνειδητή προσπάθεια της κυβέρνησης να συγκαλύψει τα μεγάλα ελλείμματα και προβλήματα που η ίδια δημιούργησε, έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στα κεντρικά γραφείου του ΙΚΑ, του ΟΓΑ και του ΟΑΕΕ http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/08/21/1400327.htm .

Δίκαιο και βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα

Ο κ.Παπανδρέου δεσμεύτηκε ότι θα σκύψει με αίσθημα ευθύνης πάνω στο πρόβλημα του Ασφαλιστικού για ένα ασφαλιστικό σύστημα -όπως είπε- κοινωνικά δίκαιο και οικονομικά βιώσιμο. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποσχέθηκε αυξημένη κρατική ενίσχυση στο πλαίσιο της τριμερούς χρηματοδότησης του και παράλληλα διπλασιασμό των δικαιούχων του ΕΚΑΣ, βελτιώνοντας τα κριτήρια για τη λήψη του επιδόματος.

«Θα ενισχύσουμε τις συντάξεις, όχι μόνο των χαμηλοσυνταξιούχων, αλλά και των μεσαίων στρωμάτων, που αισθάνονται μια ιδιαίτερη ανασφάλεια», τόνισε ο κ. Παπανδρέου, επαναλαμβάνοντας τη δέσμευσή του για το ελάχιστο των 550 ευρώ για τον μεμονωμένο αγρότη και των 950 ευρώ, για το ζευγάρι.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή