Δίκη Χρυσής Αυγής: Τι δήλωσαν Μ. Φύσσα - δικηγόροι πολιτικής αγωγής

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 14:37
UPD:23/10/2020 07:07
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Την απόφαση του δικαστηρίου σχετικά μετις αναστολές των ποινών για τους καταδικασθέντες στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής σχολιάζουν η μητέρα του Παύλου Φύσσα και οι δικηγόροι της πολιτικής αγωγής. 

Μάγδα Φύσσα
«Δεν είναι δικαίωση για τον Παύλο αλλά για όλους εμάς που βρισκόμαστε εδώ. Μακάρι ο Παύλος να ζούσε, να ήταν ένας από τους σακατεμένους που εχουν αφήσει αλλά τουλάχιστον ζουν». 

Κώστας Παπαδάκης- Συνήγορος των Αιγυπτίων ψαράδων 
«Η 22α Οκτωβρίου του 2020 ειναι ημέρα Δικαιοσύνης, είναι η μέρα που τελείωσε η δική μετά από 5,5 χρόνια και δύο ημέρες, και 465 συνεδριάσεις. Η απόφαση ήταν ανάλογη και δίκαιη σύμφωνα με τη βαρύτητα των αδικημάτων. Η προσπάθεια νομιμοποίησης του ναζισμού δεν πέρασε στην Ελλάδα γιατί το δικαστηριο αυτό μαζί με το αντιναζιστικό κίνημα έβαλε ταφόπλακα». 

INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Θανάσης Καμπαγιάννης- Δικηγόρος των Αιγυπτίων ψαράδων 
«Σημερα δεν ειναι μέρα που μπορουμε να πανηγυρίζουμε όψιμα. Ειναι μερα που εξακολουθούμα να ζηταμε δικαιοσύνη. Απέναντι στην οικογένεια Φύσσα  είχαμε χρέος και θεωρούμε ότι το εκπληρώσαμε και θα συμπορευθούμε κι στο εφετείο για να υπερασπιστούμε αυτη την αποφαση. Τα θύματα ζητούν δικαιοσύνη και αποζημίωση. Θα πρέπει αν υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για αυτούς»
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή