Champions League: Κατηφόρα... δίχως τέλος για την Ρεάλ

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 22:06
UPD:22:12
REUTERS/JUAN MEDINA
A- A A+

Το ένα «χαστούκι» μετά το άλλο δέχεται η Ρεάλ Μαδρίτης.

Πριν από μερικές ημέρες η Κάντιθ ταπείνωσε τη «βασίλισσα» στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» για την LaLiga (0-1) κι απόψε στο ίδιο γήπεδο ήταν η σειρά της Σαχτάρ Ντόνετσκ να πετύχει τη μεγαλύτερη έκπληξη της πρεμιέρας του Champions League, επικρατώντας με 3-2 των αγνώριστων «μερένγκες».

Τι κι αν οι πρωταθλητές Ουκρανίας πήγαν στην Ισπανία με αποστολή ανάγκης λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού που «χτύπησαν» την ομάδα τους (10 μέλη. Η ομάδα του Κάστρο έκανε «πάρτι» στο πρώτο μέρος όταν προηγήθηκε με 3-0 κι έχασε άλλες κλασικές ευκαιρίες για να διαλύσει την αντίπαλό της.

Εμφανώς επηρεασμένη από το σοκ της Κάντιθ, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν ήταν «αόρατη» στο πρώτο μέρος, προσπάθησε να φέρει τα πάνω κάτω στην επανάληψη, αλλά δεν τα κατάφερε παρότι μείωσε σε 2-3 στο 59΄ και στο 90΄ ο Βαλβέρδε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Με τη συνδρομή του VAR το γκολ δε μέρτρησε, καθώς στην φάση είχε συμμετοχή και ο Βινίσιους που ήταν εμφανώς σε θέση οφσάιντ.

Στο 29΄ ο Τετέ, στο 34΄ το αυτογκόλ του Βαράν και στο 42΄ ο Σόλομον έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στο διαγραφόμενο «διπλό» των Ουκρανών, ωστόσο, στο 54΄ ο Μόντριτς και στο 59΄ ο Βινίσιους έδωσαν ελπίδες στους γηπεδούχους. Το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε, η Σαχτάρ πήρε με το... καλημέρα... κεφάλι στον 2ο όμιλο και η Ρεάλ καλείται μέχρι το Σάββατο (24/10) να «μαζέψει τα κομμάτια της» για να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στο Clasico.

Όρθια» στην «Ρεντ Μπουλ Αρένα» έμεινε η Λοκομοτίβ Μόσχας, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με την Σάλτσμπουργκ (2-2) στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στον 1ο όμιλο του Champions League.  

Οι Ρώσοι προηγήθηκαν με τον Έντερ στο 19΄, αλλά οι Αυστριακοί κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση με τα γκολ των Στσομποσλάι στο 41΄ και Γιουνούζοβιτς στο 50΄. Την τελευταία λέξη στο ματς είπε ο Λισάκοβιτς στο 75ο λεπτό, όταν διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις