«Διπλό» του ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 19:50
UPD:19:59
INTIME SPORTS/ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Ριζούπολης, καθώς επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης στην εξ αναβολής συνάντηση της πρώτης αγωνιστικής.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καταφανώς ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθούν, με τους Σάλιακα στο 18ο και Κρίζμαν στο 40ό λεπτό.

Στο 43΄ όμως οι παίκτες του Γιαννίκη βρήκαν στόχο, όταν ο Κρίζμαν έπιασε δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και ο καραδοκών Παμλίδης, από κοντά, έκανε το 0-1.

Οι Γιαννιώτες δεν είχαν τελειώσει όμως, ακόμη, καθώς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κρίζμαν και πάλι «ταλαιπώρησε» την άμυνα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και έδωσε την ασίστ στον Ελευθεριάδη, ο οποίος «έγραψε» το 0-2.

Οι αλλαγές του Παράσχου στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, άλλαξαν την εικόνα των γηπεδούχων, που έχασαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν νωρίς όταν στο 48΄ ο Μουνιέ κέρδισε πέναλτι (μαρκάρισμα Κάργα), αλλά ο Φατιόν έστειλε την μπάλα άουτ.

Στη συνέχεια ο Απόλλωνας συνέχισε να πιέζει τους Ηπειρώτες, οι οποίοι προσπαθούσαν πια να διαφυλάξουν τα κεκτημένα και στο 81΄ μείωσε σε 1-2 με τον Ιωαννίδη, αλλά έως εκεί, αφού στις καθυστερήσεις Μουνιέ και Ντάουντα ήταν άστοχα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις