«Λάμψη»... Ντε Κετελάρ στη Ρωσία, «καθάρισε» ο Μοράτα στο Κίεβο

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 22:20
UPD:22:25
REUTERS/ANTON VAGANOV
A- A A+

Ονειρεμένο ντεμπούτο στο Champions League έκανε ο Τσαρλς ντε Κετελάρ της Μπριζ, ενώ στο Κίεβο ο Άλβαρο Μοράτα απόντος του Κριστιάνο Ρονάλντο... ανέλαβε δράση οδηγώντας σε... φυσιολογικό «διπλό» την Γιουβέντους.

Η «Μεγάλη Κυρία» μπήκε... με το δεξί στον 7ο όμιλο επικρατώντας με 2-0 της Ντιναμό, με τον Ισπανό στράικερ να «χτυπά» δύο φορές στο β΄ μέρος, στο 46΄ με κοντινό σουτ και στο 84΄ με εξαιρετική κεφαλιά.

Ο «χτυπημένος» από τον κορωνοϊό Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αγωνίστηκε, ωστόσο, η Γιούβε του Αντρέα Πίρλο πήρε αυτό που ήθελε στο ξεκίνημα της διοργάνωσης, τρία 24ωρα μετά την «γκέλα» με την Κροτόνε στη Serie A (1-1). Πλέον, στρέφει το ενδιαφέρον της στο μεγάλο ντέρμπι της ερχόμενης εβδομάδας (28/10) με την Μπαρτσελόνα στο Τορίνο, όπου δεν αποκλείεται να έχει στη διάθεσή της και το μεγάλο της αστέρι (Ρονάλντο).

Η πρωταθλήτρια Βελγίου Μπριζ έκανε το «μπαμ» στην «Γκαζπρομ Αρένα» της Αγίας Πετρούπολης. Προηγήθηκε με τον Ντένις στο 64΄, αλλά δεν χάρηκε πολύ, καθώς οι Ρώσοι «απάντησαν» άμεσα με τον «κεραυνό» του Λόβρεν που αρχικά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην επιστροφή της στην πλάτη του Χόρβατ για το 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι, όμως, είχαν τον τελευταίο λόγο στην αναμέτρηση με τον 19χρονο Ντε Κετελάρ, ο οποίος στο ντεμπούτο του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης «σκότωσε» τους γηπεδούχους στο 93΄. Νίκη που βάζει τους πρωταθλητές Βελγίου σε «θέση οδηγού» στη μάχη για την κατάκτηση της 3ης θέσης!

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις