MVP της 2ης αγωνιστικής στη Volley League η Μπεντάρτ

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 20:14
UPD:20:25
www.volleyball.gr/
A- A A+

Από το πρώτο κιόλας παιχνίδι της στην Ελλάδα έκανε αισθητή τη παρουσία της η Αμερικανίδα διαγώνια του Μαρκόπουλου, Γιάσμιν Μπεντάρτ, η οποία αναδείχθηκε MVP της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στη Volley League Γυναικών.

Στο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας των Μεσογείων με τη Λαμία η Μπεντάρτ είχε 23 πόντους με 22/33 τελειωμένες επιθέσεις (67% αποτελεσματικότητα) κι έναν άσο, οδηγώντας την ομάδα της στη νίκη με 3-0 σετ.

«Στην Ελλάδα ήρθα πριν δύο εβδομάδες περίπου και έχω καταλάβει πόσο όμορφη χώρα είναι. Οι άνθρωποι είναι φιλικοί και με καλωσόρισαν πολύ όμορφα», δήλωσε η αθλήτρια.

«Πήγα ήδη στη θάλασσα, ήταν φανταστικά και ήδη πιστεύω πως η Ελλάδα είναι το τέλειο μέρος για να ζήσεις. Δεν ήξερα πολλά πριν έρθω εδώ. Είχα δει πολλές φωτογραφίες από τα ελληνικά νησιά και ήξερα για την πλούσια ιστορία που έχει η Ελλάδα. Σίγουρα νιώθω δικαιωμένη που αποφάσισα να έρθω εδώ».

Όσο για την ανάδειξή της σε MVP; «Μετά το παιχνίδι με τη Λαμία μου είπαν ότι ίσως κατακτήσω το βραβείο της MVP. Τώρα που το έμαθα είμαι ενθουσιασμένη. Το βραβείο το αφιερώνω στην οικογένειά μου που με στηρίζει στις αποφάσεις μου. Ξύπνησαν πολύ νωρίς το πρωί μάλιστα το Σάββατο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι μου».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις