Χωρίς κόσμο το επόμενο διάστημα θα παίζουν εντός έδρας ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Κίμκι

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 18:15
UPD:18:21
Eurokinissi Sports/EUROKINISSI
A- A A+

Χωρίς την παρουσία οπαδών τους θα δώσουν τα επόμενα εντός έδρας ματς οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Κίμκι.

Μέχρι πρότινος οι ρωσικές αρχές επέτρεπαν την είσοδο των οπαδών στους αγώνες των ομάδων τους, ωστόσο, στην Μόσχα τα πράγματα αλλάζουν με αφορμή τα πολλά κρούσματα κορωνοϊού που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα.

Με απόφαση του κυβερνήτη της ρωσικής πρωτεύουσας Αντρέι Βορομπίοφ από τις 21 Οκτωβρίου οι προπονήσεις και οι αγώνες των ομάδων της Μόσχας θα διεξάγονται κανονικά, χωρίς όμως την παρουσία φιλάθλων.

Αυτό επηρεάζει τις δύο ομάδες της Euroleague, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Κίμκι, οι οποίες στο εξής και άγνωστο για πόσο χρονικό διάστημα θα υποδέχονται τους αντιπάλους τους σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις χωρίς την παρουσία των οπαδών τους.

Η Κίμκι στις 23 Οκτωβρίου δεν θα έχει τη συμπαράσταση των φίλων της στην αναμέτρηση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 5η αγωνιστική της Εuroleague, ενώ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν θα έχει άμεσα αυτό το πρόβλημα καθώς θα παίξει εκτός έδρας με τον Ερυθρό Αστέρα (22/10).

Για την 6η αγωνιστική, όμως, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη υποδέχεται τη Βαλένθια (29/10) και με βάση την απόφαση που πάρθηκε θα αγωνιστεί σε άδειο γήπεδο.

Κανονικά, με φιλάθλους στις εντός έδρας αναμετρήσεις της θα συνεχίσει να αγωνίζεται η τρίτη ρωσική ομάδα της διοργάνωσης Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις