«Καταρρέει η προσπάθεια της κυβέρνησης να συγκαλύψει το σκάνδαλο των ομολόγων»

Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2007 17:15
A- A A+

Για συντεταγμένη προσπάθεια της κυβέρνησης να συγκαλύψει το μεγάλο σκάνδαλο των ομολόγων, όπως είπε, η οποία όμως καταρρέει έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης και κατηγόρησε τη ΝΔ για απαράδεκτα ευτελές επίπεδο πολιτικού λόγου, με αφορμή δηλώσεις του υπεύθυνου Πολιτικού Σχεδιασμού του κυβερνώντος κόμματος.

Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις, ο κ. Ραγκούσης είπε πως «όσο πιο λίγα αποφασίσουμε όλοι μας να πούμε, για δημοσκοπήσεις που πραγματοποιούνται μεσούντος του καλοκαιριού, τόσο πιο λίγο κινδυνεύουμε να εκτεθούμε». Πρόσθεσε πάντως ότι «από τις δημοσκοπήσεις της GPO, της Metron Analysis, αλλά και του Αγρινίου έχουμε πολλούς λόγους για να χαμογελούμε».

Αναφερόμενος στην οικονομία, είπε ότι η ανταγωνιστικότητά της συνεχώς μειώνεται και συμπλήρωσε πως όσα ο κ. Καραμανλής και τα σποτάκια της ΝΔ αναφέρουν για την πορεία τςη οικονομίας δεν είναι αληθή.

Για την ανεργία, επικαλέστηκε στοιχεία του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ και υποστήριξε ότι «τα δήθεν θετικά αποτελέσματα είναι αποτέλεσμα μαγειρέματος».

Ακόμη σημείωσε πως η κρατική διαφήμιση δεν σταμάτησε το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπως είχε δηλώσει ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή