Δεν αφήνει την κορυφή ο Άρης

Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 20:28
UPD:20:35
Eurokinissi Sports/EUROKINISSI
A- A A+

Με το... αγαπημένο του 1-0 ο Άρης νίκησε με 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής και τουλάχιστον μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στην Super League

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο. Οι Θεσσαλονικείς ήταν ανώτεροι στο πρώτο, διάστημα στο οποίο πέτυχαν το γκολ της νίκης του, ενώ στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και θα μπορούσαν να φύγουν με την ισοπαλία.

Στην πρώτη του ουσιαστικά καλή επίθεση στον αγώνα ο Άρης ευτύχησε να προηγηθεί με τον Μπρούνο Γκάμα. Ο Πορτογάλος με όμορφο σουτ έκανε το 1-0 στο 35’, που έμελλε να παραμείνει έως και το φινάλε!

Ο Γιώργος Παράσχος έκανε πιο επιθετική την ομάδα του στην επανάληψη. Μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 70ό λεπτό η «ελαφρά ταξιαρχία» έφτασε στην ισοφάρισημε πλασέ του Βικίντας Σλίβκα, ωστόσο ο Αντονί Μουνιέ που συμμετείχε στη φάση, ήταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε με τη χρήση του VAR.

Μια καλή στιγμή με τον Χαβιέ Ματίγια στο 81’ ήταν η αντίδραση των – τυπικά – γηπεδούχων, για να φτάσουμε στο 84’, όταν χρειάστηκε εκ νέου η βοήθεια του VAR για μια πτώση του Μουνιέ εντός περιοχής έπειτα από μία – εκτός φάσης – σύγκρουση με τον Γιώργο Δεληζήση. Εν τέλει ο Δημήτρης Καραντώνης καταλόγισε… οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης!

Το 1-0 έμεινε και στα έξι λεπτά των καθυστερήσεων, με τον Άρη να παίρνει τους τρεις βαθμούς και να διατηρεί την πρωτοκαθεδρία στη βαθμολογία της Super League. Τέσσερις νίκες για τους «κίτρινους» στα πέντε πρώτα παιχνίδια, οι τρεις εξ αυτών με το ισχνό 1-0!

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις