Ένας Γερμανός στο ντέρμπι των Δικεφάλων

Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 15:58
UPD:15:58
EPA/MAURIZIO BRAMBATTI
A- A A+

O Γερμανός διεθνής διαιτητής Τομπίας Στίλερ επιλέχθηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, που προγραμματισμένο για την Κυριακή 18 Οκτωβρίου (20:30), στο ΟΑΚΑ.

Βοηθοί του Στίλερ θα είναι οι συμπατριώτες του Γκίτλεμαν και Φόλτιν, με 4ο τον Γκάμαρη και στο VAR τους επίσης Γερμανούς Χάρτμαν, Ράινχαρτ.

Ο Στίλερ ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA. Κατά το παρελθόν σφύριξε στα παιχνίδια Γιουβέντους-Ολυμπιακός 2-0 (27/9/17), Ολυμπιακός-Αστάνα 4-1 (20/10/16) και τον αγώνα Ελλάδα-Ουγγαρία 1-0 (12/10/18), για το Nations League.

Ο 39χρονος ρέφερι έχει σφυρίξει και σε αγώνες της ελληνικής Λίγκας. Συγκεκριμένα, πριν από ενάμιση χρόνο είχε διευθύνει το ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ (4-1) και πέρυσι το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (0-1).

Από εκεί και ύστερα, τη συνάντηση του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό θα διευθύνει ο Βασίλης Φωτιάς, με παρατηρητή τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός-Ατρόμητος ορίστηκε ο Κουτσιαύτης, στο Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα ο Τσαγκαράκης,  Άρης-Απόλλων Σμύρνης ο Καραντώνης, ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης ο Κουμπαράκης και Λαμία-Παναιτωλικός ο Σκουλάς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις