Αφαίρεση βαθμών και απαγόρευση μεταγραφών στο βόλεϊ του Ηρακλή

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 17:25
UPD:17:27
MotionTeam/MOTION TEAM
A- A A+

Ο αθλητικός δικαστής της ανδρικής Volleyleague επέβαλε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στον Ηρακλής, σε κάθε αγώνα πρωταθλήματος, ως την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση των πρώην αθλητών του Κιόση, Γάτση, Σμαραγδή, Πέτρογλου και Χριστοφιδέλη.

Ταυτόχρονα, με την ίδια απόφαση το δικαιοδοτικό όργανο απαγόρεψε τις εγγραφές ή μεταγραφές αθλητών, έως την εξόφληση του Χριστοφιδέλη. Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για αύριο, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως η έναρξη μετατέθηκε κατά μία εβδομάδα για να δοθεί επιπλέον χρόνος στον Ηρακλή να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές του.

Η απόφαση:

«Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ... ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την σε βάρος του Τ.Α.Α.«ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 2015» αφαίρεση των βαθμών μίας (1) νίκης για κάθε αγώνα πρωταθλήματος, η οποία αρχίζει από την έναρξη του πρωταθλήματος 2020-2021και για όσο χρόνο διαρκεί η παράβαση από το ως άνω Τ.Α.Α. με την επωνυμία "ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 2015", ήτοι για όσο χρόνο το τελευταίο δεν εξοφλεί πλήρως και ολοσχερώς, κατά κεφάλαιο, τόκους και έξοδα, τις ληξιπρόθεσμες και τελεσιδίκως επιδικασθείσες σε βάρος του απαιτήσεις των αθλητών Χρήστου Κιόση, Αναστάσιου Γάτση, Νικόλαου Σμαραγδή, Πέτρου Πέτρογλου και Κωνσταντίνου Χριστοφιδέλη, όπως ειδικότερα οι απαιτήσεις αυτών αναλύονται στο σκεπτικό της παρούσας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στο Τ.Α.Α. «ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015» να προβεί στην εγγραφή ή μετεγγραφή αθλητών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση, κατά κεφάλαιο, τόκους και έξοδα, της ληξιπρόθεσμης και επιδικασθείσας υπέρ του αθλητή Κωνσταντίνου Χριστοφιδέλη απαίτησης, δυνάμει της υπ’ αριθ. 38/2014 τελεσίδικης απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών (Ε.Ε.Ο.Δ.Α.Π.).

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την κοινοποίηση της παρούσας, με κάθε νόμιμο μέσο, στο Τ.Α.Α. «ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015», προκειμένου να λάβει γνώση και να επέλθουν οι νόμιμες συνέπειες, καθώς και στους αθλητές Χρήστο Κιόση, Αναστάσιο Γάτση, Νικόλαο Σμαραγδή, Πέτρο Πέτρογλου και Κωνσταντίνο Χριστοφιδέλη, προκειμένου να λάβουν γνώση. 

Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύθηκε στο Γραφείο του, στο Μαρούσι Αττικής, στις 13-10-2020»
.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις